tisdag 24 maj 2011

Snart sista chansen att prova och köpa dansskor!

Vi är nog många som tycker att ett det är en rejäl skillnad mellan att dansa i ett par riktiga dansskor och ett par skor som inte är särskilt anpassade för dans. För den som vill dansa utan klack är exempelvis sneakers med delad sula eller andra lågsskor med mockasula ett väldigt bra alternativ till ett par vanliga gymnastikskor. Det går smidigare att snurra och belastningen på knän och leder minskas. För tjejer kan det vara trevligt att variera sina lågskor med ett par dansskor med klack, som ger dansen ett helt annat uttryck.

Om du är sugen på att införskaffa dansskor har du fortfarande chansen att hitta ett par från den beställning som föreningen har gjort från dansskor.se. Vi har ett helt gäng skor i olika modeller och storlekar - för kvinnor, män och unisex. Hittar du ett par som du gillar kan du köpa dem på en gång och om dina favoriter inte skulle finnas i din storlek kan vi skicka efter dem åt dig i en samlad beställning. Som medlem i Umeå Salsa Club får du 10 % rabatt och köper du ett par skor via oss slipper du dessutom betala för frakten (ca 60 kronor/par).

Skorna kommer att finnas på våra tre kommande torsdagsdanser. Sista tillfället att prova ut och köpa dansskor är alltså torsdagen den 9 juni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar